top of page

Ilya Beernaert

Ilya Beernaert

In 2018 studeerde ik af aan de universiteit van Gent als master in de logopedische wetenschappen. Tijdens mijn studies heb ik zelf stemtherapie en OMFT-therapie gevolgd. Hierdoor ontdekte ik mijn passie voor stem en oromyofunctionele therapie. Ik besloot om mij verder te specialiseren en ik volg dan ook elk jaar verschillende bijscholingen rond stem en oromyofunctionele therapie. 

Daarnaast werk ik graag met kinderen en hou ik ervan om hen te zien groeien en openbloeien. Ik werk het vaakst met kinderen met leerstoornissen en talige moeilijkheden. Ook voor deze moeilijkheden probeer ik jaarlijks verschillende bijscholingen te volgen. Zo kan er evidence-based gewerkt worden om de kinderen de maximale kansen te bieden.

Met logopediepraktijk De Klankbron in Knokke-Heist en Maldegem wil ik een veilige thuis bieden aan zowel kinderen als volwassenen. Als praktijk vind ik het belangrijk om samen te werken met de ouders, kinderen, school en andere zorgverleners om maximale kansen te bieden en hen te zien groeien.


 

bottom of page